ارسال فرم تاییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره های کارشناسی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403

به اطلاع دانشجویان گرامی متقاضی استفاده از تسهیلات رتبه اول در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 می رساند:
با توجه به زمان انتخاب رشته دانشجویان دانشگاه سمنان، فارغ التحصیلان رتبه اول دوره های کارشناسی دانشگاه سمنان می توانند قسمت « الف»" فرم تاییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره های کارشناسی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403"( از دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی  دوره های کارشناسی ارشد سال 1403) را به طور خوانا تکمیل کرده و پس از امضا ، به صورت حضوری به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۶ تحویل دهند.لازم است متقاضی اطلاعات مربوط به شماره دانشجویی، شماره داوطلب، شماره همراه شخص متقاضی و والدین ، شماره منزل و نیز آدرس کامل پستی را درج نماید. ضمنا آن دسته از فارغ التحصیلان رتبه اول که مایل به استفاده از این امتیاز برای سال جاری نیستند، مراتب را به دفتر استعدادهای درخشان اعلام نمایند.
بدیهی است مسؤلیت ارسال مدارک ناقص، درج اطلاعات اشتباه و در حالت کلی عدم رعایت مفاد این اطلاعیه بر عهده شخص متقاضی است .
گروه هدایت استعدادهای درخشان
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه